Måleri

Måleri

Jag målar allra helst med olja, men under senaste tiden har jag fastnat för akvarell. Målandet har legat nere helt i nästan ett år, på grund av annat som behövt komma före. Nu har jag kommit igång igen, och förhopppningsvis börjar det dyka upp lite nyheter här snart!

Jag har på sätt och vis ett problematiskt förhållande till mina målningar; så länge de är min ägo så fortsätter jag att arbeta på dom! De måste alltså avyttras för att bli färdiga, om jag inte ställer undan dom och glömmer deras existens. Inspiration kommer från allt möjligt, bland annat strukturer som återfinns i naturen, men oftast följer jag bara med i tavlans utveckling och har mycket sällan en klar bild av vad det ska bli i förväg.

Stackars Fågel – Akvarell, 23,5×17,5 cm. (2012)

Vitala Organ – oljemålning c:a 45×70 – Såld

Den Gröna Tavlan – oljemålning, 70×50 cm. Den bor numera i Soumi

Utan titel, en studie i rök – Oljemålning. Gåva till min älskade sambo!

Den Blå – Mindre oljemålning från 2008

En Resa – Äldre alster, sprayfärg (2005?)

Just för närvarande har jag inga tavlor färdiga för försäljning, men när det ändras så dyker de upp här på sidan!

(denise.tillvaro@hotmail.se)

Ett svar »

  1. Jag ångrar lite att jag gav bort den gröna tavlan… kan du göra en ny till mej! ;o)

    Svara
  2. Hej Jimmy heter jag & är vän med din mor på face book.Hon la ut en målning du skapat & jag tycker du e jätte duktig & tycker att du ska måla mer.För du är otroligt duktig.Tycker du skulle ha utställning.Mvh.Jimmy

    Svara
    • Hej Jimmy och TACK för dom fina orden! :) Det känns bra att höra när man börjar känna sig lite ”avdankad”. Nu har jag ganska nyligen kommit igång med måleriet igen, och då underlättar det verkligen med lite uppmuntran!

      Svara

Lämna en kommentar